Contact

Werken bij de Eemlandhoeve

Wij zijn voortdurend op zoek naar medewerkers! Zie hieronder onze vacatures. Sommige vacatures kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden!

Wij als Eemlandhoeve zijn hard aan het groeien en daarom zijn we opzoek naar JOU!

Op de Eemlandhoeve ontvangen wij gasten in ons proeflokaal, (zakelijke) groepen in onze zalen en logees in onze pipowagens. Al deze ruimtes moeten er netjes en schoon zijn en daarvoor zijn we op zoek naar een

SchoonmaakSTER (m/v)

Op de Eemlandhoeve ben jij verantwoordelijk voor de grote schoonmaak van de zalen, het proeflokaal, de pipowagens en het sanitair. ’s Ochtends begin je lekker op tijd, want dan is het nog rustig op de boerderij. Je zegt de koeien gedag en kijkt wat je vandaag kan doen. Om half 11 schuif je aan bij de koffie en klets je gezellig met de boer en je collega’s. Daarna nog een uurtje aan de bak en je bent alweer klaar voor vandaag!

Wij bieden jou:
·        8 uur per week, opgedeeld in twee diensten.
·        De momenten beslissen we graag in overleg met jou- met voorkeur voor de ochtenden op maandag en vrijdag
·        Een groene werkomgeving met gezellige koffiemomenten
·        Salaris op basis van de horeca-cao

Meer informatie of solliciteren? Neem contact op met Lotte Geersing via 033-2999200 of info@eemlandhoeve.nl. Ook je sollicatie, met motivatie en cv, kan je naar dit mailadres sturen. We ontvangen je sollicitatie graag voor maandag 18 april.

Powered by Eemlandhoeve