Contact

Werken bij de Eemlandhoeve

Spreekt de Eemlandhoeve jou aan en denk je: dat is wel een plek waar ik zou willen werken? Stuur ons dan gerust een berichtje. We kunnen niet beloven dat we je een plek kunnen bieden, maar we denken wel graag mee over de mogelijkheden!

Wel zijn wij specifiek op zoek naar:

 

Stagiair – diverse achtergronden mogelijk

Op de Eemlandhoeve ontvangen wij gasten in ons proeflokaal, (zakelijke) groepen in onze zalen en logees in onze pipowagens. Al deze gasten dwalen over ons grote erf en daar is van alles te zien.

Wij willen onze gasten graag meer informeren over wat er te zien is en daardoor ook het verhaal achter onze keuzes laten weten. Het lijkt ons ontzettend leuk als jij ons daarbij helpt.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee hoe we deze opdracht passend kunnen maken bij jouw achtergrond.


Horeca/evenementen stagiair

Hard werken, aanpakken en een beetje in het diepe gegooid worden. Spreekt jou dat aan? En ben je een stagiair die het leuk vind om mee te bouwen en verder te  ontwikkelen. Stuur ons gerust een berichtje! Afhankelijk van de eisen van school kan je mee kunnen lopen in de horeca op woensdag t/m zaterdag, overdag en in de avond.


Schoonmaak camping

Van april tot en met oktober ontvangen wij veel gasten in onze pipowagens. Deze moeten natuurlijk netjes schoon weer klaar staan voor de volgende gasten en ook het sanitair moet er weer netjes uitzien. In overleg en afhankelijk van de drukte zal je ongeveer twee dagen overdag (tussen 11 en 15) ons daarmee kunnen helpen!

Powered by Eemlandhoeve