Te huur op de Eemlandhoeve – Hooibergschuur

HOOIBERGSCHUUR

Wilt u een ruimte als een kantoor huren of wilt u een ruimte trainingsruimte huren? De Eemlandhoeve is een plek van inspiratie en verbinding. De verschillende organisaties die op de Eemlandhoeve zijn gevestigd zijn, net als de Eemlandhoeve, organisaties die werken aan een sociale en duurzame toekomst. De Eemlandhoeve wil in en met de natuurlijke omgeving een bakermat zijn voor sociale en duurzame initiatieven.

De te huren ruimte in de Hooibergschuur is een mooie natuurlijk verlichte ruimte. Deze ruimte bevind zich op het achtererf van de Eemlandhoeve op de eerste verdieping. De ramen gericht op het zuiden bieden het uitzicht op de pipowagens.

De bomen rond het erf bieden in de zomer beschutting tegen de zon terwijl er in de winter tussen de takken door over het weidse Eemland kan worden uitgekeken.

Deze ruimte heeft een werkbare oppervlakte van 38 m2 en biedt daarmee ruimte voor 4 à 5 werkplekken of een mooie ruime trainingsruimte. In de ruimte is internet aanwezig welke eind 2019 geüpgraded is naar een glasvezelverbinding.

Ook is er een gootsteen aanwezig in de ruimte welke eventueel omgebouwd kan worden tot een klein keukenblok. De huidige aanwezige opbergzolder kan naar wens gemakkelijk worden gedemonteerd waardoor er veel ruimte ontstaat door een mooie hoge nok.

Op de begane grond is een gedeelde hal en grote woonkeuken met sanitair. De opgang naar de eerste verdieping hoort bij de ruimte.

Heeft u interesse om deze ruimte te huren als kantoor of trainingsruimte midden in Nederland?

Neem dan contact op met Henk Huijgen:

henkhuijgen@eemlandhoeve.nl of 033 299 92 00


Veel natuurlijk licht

Heerlijke lichte ruimte.

Inspirerende locatie

Met de Eemlandhoeve als locatie kunt u inspiratie opdoen in de omgeving als in de sociale contacten

Onze Locatie

Adres: Bisschopsweg 7, 3752LK, Bunschoten-Spakenburg

Tel: 033 299 92 00

Email: henkhuijgen@eemlandhoeve.nl

Powered by Eemlandhoeve