Te huur op de Eemlandhoeve -Haarse zaal

HOOIBERGSCHUUR

Wilt u een ruimte als een kantoor huren of wilt u een ruimte trainingsruimte huren? De Eemlandhoeve is een plek van inspiratie en verbinding. De verschillende organisaties die op de Eemlandhoeve zijn gevestigd zijn, net als de Eemlandhoeve, organisaties die werken aan een sociale en duurzame toekomst. De Eemlandhoeve wil in en met de natuurlijke omgeving een bakermat zijn voor sociale en duurzame initiatieven.

De te huren ruimte in het Voorhuis is een mooie natuurlijk verlichte ruimte. Deze ruimte bevind zich op het voorerf van de Eemlandhoeve, voor de potstal op de begane grond. De ramen gericht op het westen bieden het uitzicht op de kersenboomgaard. Ook is er een buitendeur waarmee u op een terras uit komt waar u ook heerlijk kunt zitten werken of overleggen.

De bomen rond het erf bieden in de zomer beschutting tegen de zon terwijl er in de winter tussen de takken door over het weidse Eemland kan worden uitgekeken.

Deze ruimte heeft een werkbare oppervlakte van 52 m2 en biedt daarmee ruimte voor 7 à 8 werkplekken of een mooie ruime trainingsruimte. In de ruimte is internet aanwezig welke eind 2019 geüpgraded is naar een glasvezelverbinding.

Er is een gedeelde hal  met sanitair.

Vindt u de ruimte te groot? Dan is er ook nog een mogelijkheid om deze op te delen in 2 ruimtes. Beide ruimtes hebben dan nog steeds uitzicht over de boomgaard, waarbij een van de ruimtes de toegang heeft tot het terras.

Heeft u interesse om deze ruimte te huren als kantoor, trainingsruimte midden in Nederland?

Neem dan contact op met Henk Huijgen:

henkhuijgen@eemlandhoeve.nl of 033 299 92 00


Veel natuurlijk licht

Heerlijke lichte ruimte.

Inspirerende locatie

Met de Eemlandhoeve als locatie kunt u inspiratie opdoen in de omgeving als in de sociale contacten

Onze Locatie

Adres: Bisschopsweg 7, 3752LK, Bunschoten-Spakenburg

Tel: 033 299 92 00

Email: henkhuijgen@eemlandhoeve.nl

Powered by Eemlandhoeve