Winkel

Boerderijwinkel

Webwinkel

In onze webwinkel willen wij de producten van het erf van de Eemlandhoeve voor u makkelijk bereikbaar maken.

Bestel hier uw producten en haal ze op bij de Eemlandhoeve!

Bestellingen boven de 50 euro bezorgen wij gratis thuis in Amersfoort en Bunschoten op dinsdag en donderdag!

Standaard zijn al onze rundvleesproducten diepgevroren.

Het goede eten uit jouw regio

In de Boerderijwinkel op de Eemlandhoeve verkopen wij diverse producten. Een deel van ons assortiment komt van ons eigen erf, zoals ons eigen geproduceerd biologisch rundvlees, viltproducten en jam. Naast deze producten verkopen wij ook zorgvuldig uitgekozen producten van collega boeren en duurzame ondernemers. (Zo ver als het kan) uit de regio, biologisch en eerlijk geproduceerd.

Eemlandhoeve Moestuin

Op de Eemlandhoeve is ook een moestuin. Tuinder Joël verbouwt hier diverse groenten en kruiden. Deze groenten zijn ook te koop, voornamelijk op bestelling. Op de hoogte blijven van de oogst en ook groenten bestellen? Meld je aan voor door oogstlijst door een berichtje (met je telefoonnummer en e-mailadres) te sturen naar moestuin@eemlandhoeve.nl. Hij stuurt dan wekelijks de oogstlijst toe. Meer informatie over zijn manier van werken is hier te vinden.

Eerlijke producten voor een eerlijke prijs

Wij vinden het belangrijk dat de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn producten. Wij streven naar korte ketens: weten waar je eten vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het productieproces duurzaam is en geen blijvende schade aanricht aan de aarde, dier of mens. Waarom verkopen wij dan wel vlees, hoor ik u nu denken. Onze koeien dragen bij aan een circulaire landbouw. Hier kunt u daar meer over lezen. Wij staan voor genieten van een goed stukje vlees, maar daarin wel bewust zijn van het leven dat het dier gehad heeft.

Resultaat 1–12 van de 47 resultaten wordt getoond

Powered by Eemlandhoeve