Agenda

Agenda

10:00
Jul 04 2020
 • 10:00
 • Eemlandhoeve

Open trouwdag

Op zoek naar een duurzame trouwlocatie? Maak op 4 juli kennis met onze unieke locatie tijdens onze open trouwdag. Op de Eemlandhoeve is niet perfect juist perfect.  U kunt onze trouwlocatie bezoeken en de sfeer proeven. Ook is ons terras open voor een kopje koffie of borrel.  Klik hier voor meer informatie over trouwen op de Eemlandhoeve. 

Neem al je vrienden, vriendinnen, ouders en familie mee om de sfeer te proeven en inspiratie op te doen voor jullie bruiloft!

Blijf op de hoogte via het facebook evenement.


10:00 AM
Apr 18 2020
 • 10:00 AM
 • Eemlandhoeve

Koe in de wei dag

Op zaterdag 18 april 2020 gaan de koeien de wei in! Jong en oud zijn van harte welkom om mee te genieten van dit feestelijke moment. Wij vinden het belangrijk burgers uit de regio te betrekken bij wat er op het platteland gebeurd. Vandaar dat we er een gezellige dag van maken voor het hele gezin. Toegang tot het evenement is gratis.

Er zijn diverse leuke kinderactiviteiten te doen zoals: knutselen, schminken, broodjes bakken, trekker rijden, met paard en kar rijden en nog meer…. (stempelkaart op de dag zelf te verkrijgen)

Gedurende dag kunt u ook lekker genieten van ons terras er zijn diverse lekkernijen verkrijgbaar, zoals koffie, thee, limonade, cake, tosti’s en diverse belegde broodjes.

Blijf op de hoogte van het programma via Facebook – koe in de wei dag.


Apr 03 2020
 • Eemlandhoeve

IFnT Retreat

Tijdens deze retraite zal psychotherapeute Pauline Skeates uit NZ spreken, het wordt een bijzondere tijd op de Eemlandhoeve waarin er veel aandacht en tijd zal zijn om even tot jezelf te komen. Om meer te ontdekken over liefdevolle vriendelijkheid en wat dat kan doen met ons leven. De retraite is gericht op een ieder die even een stapje terug wil zetten van de zorgen en stress van het leven. Er zal tijd zijn voor onderwijs, aanbidding, verstilling, creativiteit en fellowship. We zullen ervaringen op doen die ons lang erna bijblijven. En natuurlijk zullen we genieten van heerlijke maaltijden, de natuur en gezelligheid met elkaar. Voor meer informatie zie www.ifnt.nl


13:30
Nov 09 2019
 • 13:30
 • de Eemlandhoeve

Eemlandhoeve vriendendag 2019

Uitnodiging vriendendag november 2019 def

Eemlandhoeve 2020 – volgende stappen

Hierbij nodigen wij onze Eemlandhoeve-vrienden en de Eemland300 leden uit voor de Vriendendag op de Eemlandhoeve. Het is een heftig jaar voor de boeren (en wij voelen dat ook), tegelijk een wonderlijk jaar waarin heel veel gebeurd is.

Op de Eemlandhoeve willen we een vervolgstap zetten wat betreft de organisatie: de Stichting ter bevordering van de Eemlandhoeve (werktitel) waarin de familie Huijgen samen met de Maatschappij van Welstand, de Stichting Vrienden van de Eemlandhoeve en de Stichting Eemlandhoeve Netwerk een nieuwe ‘commons’ vormen. Deze ‘nieuwe commons’ zijn onder andere het onderwerp voor deze Vriendendag.

Daarnaast zijn we bezig met het project verduurzaming (zonnepanelen op de daken) en het idee voor de ‘Mansholtcampus’: op weg naar een Maatschappelijk Gezond Voedselsysteem (MGV)’. We praten u als vrienden hierover graag bij.

Koffie, thee en lekker eigen baksel staan voor u klaar. We nodigen u uit om ook een (nieuwe) vriend mee te nemen of zelf nog wat vriendenparticipaties te nemen om onze doelen voor 2020 te realiseren!
(meer…)


15:30
Oct 25 2019
 • 15:30
 • de Eemlandhoeve

LekkerBoer Foodcamp

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en houd je van avontuur? Kom dan samen met je vader of moeder naar de LekkerBoer Foodcamp op de Eemlandhoeve!

Je lekker uitleven samen met jouw vader of moeder tijdens de farm bootcamp. Daarna samen op voedselavontuur met jouw vriendjes en vriendinnetjes! In de stal, de wei, de boomgaard of de groentetuin scharrel je je producten bij elkaar om samen te bereiden en te proeven met een echte kok. Zelfgemaakt, vers, gezond en lekker. De boer helpt je bij het oogsten en vertelt erover. Op het land bij de boer proef je je eten pas écht! Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.lekkerboer.nl/foodcamp


10.00
19.45
May 27 2019
 • 19.45
 • Eemlandhoeve

Wil jij ontdekken wat de natuur voor jouw gezondheid kan betekenen?

Wij geven informatie over het gebruik van essentiële olie en waarvoor je ze kunt inzetten.

De 10 heerlijke oliën van de EHBO kit zijn deze avond aanwezig om te ruiken en ervaren.
We leven in en met de natuur en zijn “vergeten” wat de natuur ons te bieden heeft.
Op dit moment hebben veel mensen last van hooikoorts bijvoorbeeld. De klachten kunnen je dagelijks belasten wat enorm vervelend is. Hoe mooi zou het zijn als je klachten kunt verminderen met de inzet van de natuur.

Lees hier meer!


09.30
Apr 23 2019
 • 09.30
 • Eemlandhoeve

Netwerk Evenement van Weddings & Business

Erg content zijn we met het netwerk evenement op de Eemlandhoeve van Weddings & Business met Trendstrateeg Lieke Lamb, lezing en workshop van Jan van Setten en met workshops van Dames Draaien Door en Studio Damon.
Wil jij er ook bij zijn? Meld je aan via deze link:


10.00
Apr 20 2019
 • 10.00
 • Eemlandhoeve

Koe in de wei dag!

Diverse leuke kinderactiviteiten o.a.: knutselen, schminken, broodjes bakken, trekker rijden, met paard en kar rijden en nog meer….

13.00 uur Koeien gaan de wei in!

Cappuccino / Thee / Taart /Limonade  / Broodje Hamburger /Broodje Braadworst / Tosti / Frietjes
Wijn / Bier


09:30
Feb 09 2019
 • 09:30
 • Eemlandhoeve

Weston Price Congres

Na twee jaar afwezigheid vindt op zaterdag 9 februari 2019 weer het Weston A. Price Congres plaats op de Eemlandhoeve. Vanaf deze editie met een vernieuwde naam: ‘Wise Traditions’ met dit jaar het thema: “Gutsy Health”.

Voeding, gezondheid en de oorsprong van onze voedingsmiddelen zijn nog altijd een hot topic. Sterker nog, de discussies lijken steeds meer in omvang toe te nemen en daarmee ook de verwarring. Want: hoe maak ik nou de juiste keuze? Meer informatie of tickets bestellen.


Powered by Eemlandhoeve