Vergaderen in het groen

Wilt u verrast worden door een prachtige vergaderlocatie in het midden van Nederland?  Op het platteland maar ook vlakbij de stad? Kies dan de Eemlandhoeve voor uw ontmoeting. Een ‘groene oase’ waar in balans leven met de natuur, circulaire landbouw en inclusie een onderdeel van de bedrijfsvoering zijn.

Wij beschikken over vier zalen, stuk voor stuk uniek door hun omvang, uitzicht of warme inrichting. Onze zalen bieden ruimte aan groepen van 2 tot 150 personen. Ook is het mogelijk een combinatie van zalen te huren. Wij serveren u een heerlijke biologische lunch aangevuld met groenten en kruiden uit eigen tuin. De zalen hebben een uitkijk op de Eempolder en zijn van alle gemakken voorzien.  Vanuit de zalen loopt u gemakkelijk één van de prachtige tuinen in. De rust en de weidse omgeving geven een positieve boost aan uw bijeenkomst.

De Eemlandhoeve biedt ruimte om in een landelijke omgeving te vergaderen, te beleven en te leren. De hoeve is centraal gelegen in Nederland, 5 minuten van de A1, vlakbij Amersfoort en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.

Landschapshuis – De Boerenlandzaal

De Boerenlandzaal is de grootste zaal van de Eemlandhoeve en biedt ruimte aan maximaal 150 personen. De zaal heeft een mooie houten vloer, wat een gezellige uitstraling geeft. Hierdoor kunt u er ook gerust met kleinere vergaderen in de Boerenlandzaal.

De ontvangst van een bijeenkomst in de Boerenlandzaal vindt plaats in de hal van het Landschapshuis. Bij lekker weer kan hierbij ook gebruik gemaakt worden van het terras bij het landschapshuis.

In de Boerenlandzaal kunnen we elke gewenste opstelling voor u maken (natuurlijk wel afhankelijk van het aantal personen), wij horen graag uw wensen hiervoor.

Landschapshuis – De Boerenlounge

De Boerenlounge bevindt zich op de eerste verdieping van het landschapshuis. Door alle ramen rondom en door het raam in het plafond is dit een fijne en lichte ruimte, met veel houten details.

Onder het schuine dak staat een vaste boomtafel en in de open ruimte is plaats voor elke gewenste opstelling, of u kunt deze ruimte gebruiken voor de breaks tijdens de bijeenkomst.

Voorhuis – Bisschopszaal

Deze zaal bevindt zich aan de voorkant van ons erf en is een geschikte plek voor een training. De zaal beschikt over een eigen terras, welke toegankelijk is door de openslaande deuren in de zaal.

De opstelling in de zaal passen we graag aan naar uw wensen.

Voorhuis – Herenkamer

De Herenkamer is een ideale ruimte voor een managementoverleg, coaching-sessie of één-op-één gesprekken. In de Herenkamer staat een vaste ovalen tafel, welke plaats biedt aan maximaal 6 personen.

De Herenkamer is ook uitermate geschikt als subruimte, of als tijdelijke kantoorruimte.

Landschapshuis

Boerenlandzaal 50
Boerenlounge 24

Voorhuis

Bisschopszaal 25
Herenkamer

Landschapshuis

Boerenlandzaal 60
Boerenlounge 40

Voorhuis

Bisschopszaal 20
Herenkamer 6

Landschapshuis

Boerenlandzaal 50
Boerenlounge

Voorhuis

Bisschopszaal 20
Herenkamer

Landschapshuis

Boerenlandzaal 60
Boerenlounge

Voorhuis

Bisschopszaal 20
Herenkamer

Landschapshuis

Boerenlandzaal 150
Boerenlounge 50

Voorhuis

Bisschopszaal 40
Herenkamer

Landschapshuis

Boerenlandzaal 60
Boerenlounge 30

Voorhuis

Bisschopszaal 20
Herenkamer

Powered by Eemlandhoeve