Vergaderen

Vergaderen op de Eemlandhoeve

Wilt u verrast worden door een prachtige vergaderlocatie in het midden van Nederland?  Op het platteland maar ook vlakbij de stad? Kies dan voor de Eemlandhoeve voor uw ontmoeting. Een ‘groene oase’ waar in balans leven met de natuur, circulaire landbouw en inclusie een onderdeel van de bedrijfsvoering zijn.

De zalen hebben een prachtige uitkijk op de Eempolder en zijn van alle gemakken voorzien.  Vanuit de zalen loopt u gemakkelijk één van de prachtige tuinen in. De rust en de weidse omgeving geven een positieve boost aan uw bijeenkomst.

Wij beschikken over zeven zalen, stuk voor stuk uniek door hun omvang, uitzicht of warme inrichting. Onze zalen bieden ruimte aan groepen van 2 tot 150 personen. Ook is het mogelijk een combinatie van zalen te huren. Wij serveren u een heerlijke biologische lunch aangevuld met groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin.

De Eemlandhoeve biedt ruimte om in een landelijke omgeving te vergaderen, te beleven en te leren. De hoeve is centraal gelegen in Nederland, 5 minuten van de A1, vlakbij Amersfoort en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bisschopszaal

Boerenlounge

Boerenlandzaal

Powered by Eemlandhoeve