Trouwen op de Eemlandhoeve

Gefeliciteerd, jullie gaan de liefde vieren!

Op onze unieke locatie, waar niet perfect juist perfect is, is het fantastisch om jullie dag te beleven. Een idyllisch plekje, omringd door prachtige natuur. Op de Eemlandhoeve zijn zoveel van deze bijzondere plekjes te vinden, waardoor jullie bruiloft op één locatie gevierd kan worden, maar wel elk onderdeel op een andere plek. Van de officiële plechtigheid in de boomgaard (Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de gemeente Bunschoten-Spakenburg), de ceremonie op het stilte-eiland, dineren op het pipowagenveldje en als klap op de vuurpijl een origineel feest in de authentieke potstal.

Bij een bruiloft hoort natuurlijk lekker eten en drinken, daarom gebruiken wij in onze gerechten gebruiken wij vlees van onze eigen Blonde d’Aquitaine koeien  en groenten van Eemlandhoeve moestuin. Met deze producten bereid onze kok een heerlijk diner voor jullie- verser en puurder kan je het niet krijgen. Omdat we veel producten van eigen erf gebruiken, scoort jouw bruiloft ook hoog op de duurzaamheidsfactor!

Wilt u meer informatie over duurzaam trouwen op de Eemlandhoeve? Neem dan contact op met Linda via info@eemlandhoeve.nl en/of 033-2999200.

Foto 2, 4, 7 en 8 door @Sjuulfotografie

Powered by Eemlandhoeve