Overnachten

Overnachten in de natuur

Slapen op de Eemlandhoeve

In een groene oase van rust staan twee pipowagens op de Eemlandhoeve. Dit is niet zomaar een boerderij, want er is veel meer te doen. Naast dat er zo’n 60 biologische vleeskoeien in de wei staan te grazen, is er een prachtige moestuin, kersenboomgaard, winkeltje en zijn er diverse gebouwen waar kantoren zitten of mensen vergaderen. De pipowagens staan vlak naast de grote moestuin. Vogels en kikkers laten hier hun geluid horen en de schapen aan het eind van het pad mekkeren tevreden. Kom op adem op de Eemlandhoeve.

Tik op de pipowagen voor meer informatie

Bowtop pipowagen Es

Bowtop pipowagen Es

Pipowagen “Es” heeft een twee persoons stapelbed bedstee. Er passen twee volwassenen en twee kinderen in.

De bedden zijn 140 cm bij 190 cm, die dus boven elkaar zijn.

De bedden worden voor u opgemaakt.

Pipowagen Wilg

Pipowagen Wilg

Pipowagen “Wilg” heeft twee stapelbedden. Er passen vier volwassenen in. De bedden zijn 70 cm bij 200 cm.

De onderste bedden kunnen tot een tweepersoonsbed gemaakt worden. Dit kunt u aangeven bij de reservering.

De bedden worden voor u opgemaakt.

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen bij te boeken.

         BBQ pakket

Niets is zo ontspannend dan een lekkere barbecue op een echt vuurtje. Het heerlijke pakket heeft biologisch vlees van eigen erf: hamburgers, saucijzen en een luxe stuk vlees. Daarnaast krijgt u een BBQ en een tang om het vlees te draaien. De vuurplek is naast de pipowagens, waar gebarbecued kan worden.

        Rondleiding van de boer of boerin

Op de boerderij is heel veel te ontdekken. De boer of boerin laat u de pareltjes van de boerderij zien en vertelt er ook meteen bij waarom dit zo belangrijk of bijzonder is. Ga op koeiensafari met de boer of leer over de vele soorten planten rondom het erf met de boerin. Een rondleiding duurt ongeveer een half uur en is tussen 09:00 en 17:00 in te plannen. Op zondag is er geen rondleiding. (Kijk op www.eemlandhoeve.nl voor meer informatie.)

DSC_1276
pipo10
Kampvuur

Koken

Koken (en roken) in de pipowagen is niet toegestaan. Wel is er een waterkoker voor bijvoorbeeld thee. U kunt een kook-pakket huren. Dit is een campinggasstel met de benodigde spullen, zoals pannen en koekenpan en diverse spatels en opscheplepels. Er zit een instructie bij hoe u het gasstel buiten op de grote tafel kunt gebruiken. Bij regen kan in de potstal gekookt worden.

Sanitair

In een van de gebouwen zijn de toiletten voor “Es” en “Wilg”. Hier haalt u ook uw water. In de pipowagens zijn jerrycans met een kraantje, welke u kunt vullen. Zo hoeft u niet steeds heen en weer te lopen. Er is geen douche aanwezig.

Inchecken en uitchecken

Inchecken kunt u tussen 15:00 en 17:00. U krijgt dan een rondleiding langs de faciliteiten en maken we afspraken over mogelijke arrangementen. U betaalt de overnachting tijdens het inchecken.

Uitchecken is tussen 09:00 en 11:00 en op zondag tussen 12:00 en 13:00. Zorg ervoor dat de pipowagen veegschoon is, dat de afwas gedaan is en de bedden zijn afgehaald. U betaalt de overige kosten (arrangementen, producten uit de winkel) tijdens het uitchecken. Graag horen we dan ook hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Powered by Eemlandhoeve