KLEINVEESCHUUR

Wilt u een ruimte als een kantoor huren of wilt u een ruimte trainingsruimte huren? De Eemlandhoeve is een plek van inspiratie en verbinding. De verschillende organisaties die op de Eemlandhoeve zijn gevestigd zijn, net als de Eemlandhoeve, organisaties die werken aan een sociale en duurzame toekomst. De Eemlandhoeve wil in en met de natuurlijke omgeving een bakermat zijn voor sociale en duurzame initiatieven.

De te huren ruimte in de Kleinveeschuur is een mooie natuurlijk verlichte ruimte. Deze ruimte bevind zich op het voorerf van de Eemlandhoeve op de eerste verdieping.

De ligging van de Kleinveeschuur op het voorerf van de Eemlandhoeve, met de ingang op het terras, geeft het een leuke en makkelijke toeloop.

Deze ruimte heeft een totale oppervlakte van ongeveer 40 m2 onder schuin dak, waarmee er een werkbare oppervlakte is van ongeveer 15 m2. Daarmee biedt het ruimte voor 2 à 3 werkplekken of een mooie creatieve ruimte. Ook is er een vide welke de ruimte een ruimer gevoel geeft. In de ruimte is internet aanwezig welke eind 2019 geüpgraded is naar een glasvezelverbinding.

Op de begane grond is een gedeeld keukenblok aanwezig, het sanitair bevindt zich in het gebouw naast de Kleinveeschuur bij het Proeflokaal. De opgang naar de eerste verdieping hoort bij de ruimte.

Heeft u interesse om deze ruimte te huren als kantoor of creatieve ruimte midden in Nederland?

Neem dan contact op met Henk Huijgen:

henkhuijgen@eemlandhoeve.nl of 033 299 92 00


Veel natuurlijk licht

Heerlijke lichte ruimte.

Inspirerende locatie

Met de Eemlandhoeve als locatie kunt u inspiratie opdoen in de omgeving als in de sociale contacten

Onze Locatie

Adres: Bisschopsweg 7, 3752LK, Bunschoten-Spakenburg

Tel: 033 299 92 00

Email: henkhuijgen@eemlandhoeve.nl

Powered by Eemlandhoeve