Trouwen & Vieren

Trouwen op de Eemlandhoeve

Gefeliciteerd, jullie gaan de liefde vieren! Op de Eemlandhoeve, waar niet perfect juist perfect is, zorgen wij voor jullie fantastische bruiloft. Onze weddingplanner Linda gaat voor persoonlijk contact: samen met jullie gaat ze op zoek naar jullie wensen en zorgt ze dat jullie dag, ook echt jullie dag wordt!

 

 

Ceremonie | Dienst

Een ceremonie en/of trouwdienst kan op jullie bruiloft niet ontbreken. De Eemlandhoeve is een officiële trouwlocatie van de gemeente Bunschoten, dus ook het gemeentelijk huwelijk is mogelijk op de Eemlandhoeve. Voor de ceremonie of dienst zijn er mooie plekjes op de Eemlandhoeve te vinden, zoals de boomgaard of het stilte eiland.

Foto door @Sjuulfotografie

Koffie & Taart | Borrel

Taart en/of een borrel, om te vieren dat jullie getrouwd zijn!  Kies wat het beste bij jullie past, of plan het beide achter elkaar.  Dit kan buiten als het lekker weer is, maar zit het weer niet mee, dan is er ook op de Eemlandhoeve genoeg overdekte plek.

Foto door @Teuntjefleur

Diner

Lekker eten aan lange, mooi gedekte tafels. Een relaxte barbecue of een uitgeserveerd driegangen diner- het is jullie bruiloft!

Voor jullie diner gebruiken wij zoveel mogelijk producten van ons eigen erf: heerlijk biologisch rundvlees van de Blonde d’Aquitaine koeien en super verse groenten, direct uit de moestuin. De koks van ons proeflokaal maken van deze producten een heerlijk gerecht voor jullie!

Foto door @Sjuulfotografie

Feest

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een feest! Vier dit origineel ‘buiten’ in de speciaal voor jullie aangeklede potstal.

Foto door @Teuntjefleur

Trouwplannen en spreekt de Eemlandhoeve je aan?

Neem contact op met Linda via linda@eemlandhoeve.nl of 033-2999200.

    Toen wij op zoek waren naar een trouwlocatie was voor ons één van de belangrijkste voorwaarden dat het een ongedwongen plek was en dat het geweldig zou zijn voor alle kinderen die deze dag mee waren. Want als de kinderen genieten en zich niet vervelen, dan doen wij als ouders dat ook niet😉. Op de Eemlandhoeve is van alles mogelijk en Linda denkt ontzettend mee.  Het was super dat de gehele dag op één locatie kon plaatsvinden- dit zorgde voor geen gehaast van de ene naar de andere locatie. Wij hebben heerlijk gegeten, gedronken en gedanst. Genoten van onze dierbaren om ons heen, op onze speciale dag, in een prachtige natuurlijke omgeving!

    Robin & Lucie, juni 2021

    Powered by Eemlandhoeve