Ook op de Eemlandhoeve

Ook op de Eemlandhoeve

Op het erf van de Eemlandhoeve werken we niet alleen maar samen. Daar voor bieden wij ruimte aan organisaties die samen met ons werken aan een betere toekomst. Bekijk hieronder alle organisaties die op de Eemlandhoeve gevestigd zijn.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw organisatie op de Eemlandhoeve te vestigen? Email naar henkhuijgen@eemlandhoeve.nl of bel 033-299 92 00

Te huur in de Kleinveeschuur

De te huren ruimte in de Kleinveeschuur is een mooie natuurlijk verlichte ruimte van 15m2. Deze ruimte bevind zich op het voorerf van de Eemlandhoeve op de eerste verdieping.

De ligging van de Kleinveeschuur op het voorerf van de Eemlandhoeve, met de ingang op het terras, geeft het een leuke en makkelijke toeloop.

Lees meer >

Bovenruimte hooiberg-3

Te huur in de Hooiberg

De te huren ruimte in de Hooiberg is een mooie natuurlijk verlichte ruimte van 38m2. Deze ruimte bevind zich op het achtererf van de Eemlandhoeve op de eerste verdieping. De ramen gericht op het zuiden bieden het uitzicht op de pipowagens.

De ruimte bied uitzicht over het groene erf van de Eemlandhoeve waar altijd wat te beleven is.

Lees meer >


Pipowagens op maat

Pipowagens op maat

Bij Pipowagens op maat doen ze wat hun naam zegt: Ze bouwen fantastisch mooie houten pipowagens, afgestemd op ieders persoonlijke voorkeuren!

Bezoek hun website om te zien wat de mogelijkheden zijn.


Te Velde Coaching

Te Velde Coaching helpt mensen om alles weer een beetje op de rit te krijgen. Hij ondersteund mensen met burn out klachten of helpt bij loopbaanadviezen.

Geïnteresseerd? Bezoek de website!


De groeiman

De Ideealist

De ideealist helpt mensen en organisaties hun ideaal te realiseren. Door ondernemers en zzp’ers te helpen hun verhaal te vinden en vertellen. En door teams te helpen met ontwikkeling, therapie of strategie.

Meer weten?

logo

Welzin ouderenopvang

Welzin bied dagactiviteiten voor zelfstandig wonende ouderen met geheugenstoornissen, licht psychische problemen, somatische problemen of eenzaamheid.

Tel: 06-22 28 28 56
E-mail: eemlandhoeve@welzin.nl


Bob

Kunstenaar Bob Venus

Mijn naam is Bob Venus, artiest en kunstenaar. Mijn atelier kun je vinden op de Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg. Achterin een koeienstal heb ik, op deze biologische holistische boerderij, mijn plekje gevonden. Zingeving en religie is lang een onderdeel geweest van mijn verwerking in kunst. Nu richt ik me op het maken van ‘lichtbeelden’. Deze beelden zijn te huur of te koop en dienen als verwerking, troost, licht of acceptatie bij thema’s die moeilijk te dragen zijn.

In mijn werk probeer ik altijd aandacht te geven aan ‘wat is’ – hoe die realiteit er ook uitziet – ik hoop mensen daarin te bemoedigen.

Nieuwsgierig geworden?


Bakkersmaat marketing en reclame

Bakkersmaat helpt de bakkersbranche met het bedenken van campagnes, ontwerpen van posters en het maken van prijskaartjes. Wij geven u eerlijk advies, altijd om uw merk naar een hoger plan te tillen.

Bezoek de website!

Powered by Eemlandhoeve