Onze Zalen

De Eemlandhoeve beschikt over vier zalen verdeelt over twee gebouwen: het Landschapshuis en het Voorhuis. In het landschapshuis zijn onze twee grootste zalen te vinden: de Boerenlandzaal en de Boerenlounge. In het Voorhuis is de Herenkamer en de Bisschopszaal te vinden. De zalen bieden plaatst aan 2 tot 150 personen.

Het is ook mogelijk om een combinatie van zalen te huren, op deze manier kunnen wij totaal 250 mensen ontvangen. In elke zaal is standaard een beamer en een flip-over aanwezig.

Als u gebruikt maakt van de zalen heten we jullie ook van harte welkom om gebruik te maken van ons erf: wees vrij om een rondje te wandelen door de tuinen of bij lekker weer buiten uit één te gaan in groepjes.

Wilt u een grote teambuilding-activiteit organiseren buiten, dan hebben wij hiervoor het evenemententerrein beschikbaar. Laat het ons weten als u hier gebruik van wilt maken.

Landschapshuys

Boerenlandzaal 50
Boerenlounge 24

Voorhuys

Bisschopszaal 25
Herenkamer

Landschapshuys

Boerenlandzaal 60
Boerenlounge 40

Voorhuys

Bisschopszaal 20
Herenkamer 6

Landschapshuys

Boerenlandzaal 50
Boerenlounge

Voorhuys

Bisschopszaal 20
Herenkamer

Landschapshuys

Boerenlandzaal 60
Boerenlounge

Voorhuys

Bisschopszaal 20
Herenkamer

Landschapshuys

Boerenlandzaal 150
Boerenlounge 50

Voorhuys

Bisschopszaal 40
Herenkamer

Landschapshuys

Boerenlandzaal 60
Boerenlounge 30

Voorhuys

Bisschopszaal 20
Herenkamer

Landschapshuis – De Boerenlandzaal

De Boerenlandzaal is de grootste zaal van de Eemlandhoeve en biedt ruimte aan maximaal 150 personen. De zaal heeft een mooie houten vloer, wat een gezellige uitstraling geeft. Hierdoor kunt u er ook gerust met kleinere vergaderen in de Boerenlandzaal.

De ontvangst van een bijeenkomst in de Boerenlandzaal vindt plaats in de hal van het Landschapshuis. Bij lekker weer kan hierbij ook gebruik gemaakt worden van het terras bij het landschapshuis.

In de Boerenlandzaal kunnen we elke gewenste opstelling voor u maken (natuurlijk wel afhankelijk van het aantal personen), wij horen graag uw wensen hiervoor.

Landschapshuis – De Boerenlounge

De Boerenlounge bevindt zich op de eerste verdieping van het landschapshuis. Door alle ramen rondom en door het raam in het plafond is dit een fijne en lichte ruimte, met veel houten details.

Onder het schuine dak staat een vaste boomtafel en in de open ruimte is plaats voor elke gewenste opstelling, of u kunt deze ruimte gebruiken voor de breaks tijdens de bijeenkomst.

Voorhuis – Bisschopszaal

Deze zaal bevindt zich aan de voorkant van ons erf en is een geschikte plek voor een training. De zaal beschikt over een eigen terras, welke toegankelijk is door de openslaande deuren in de zaal.

De opstelling in de zaal passen we graag aan naar uw wensen.

Voorhuis – Herenkamer

De Herenkamer is een ideale ruimte voor een managementoverleg, coaching-sessie of één-op-één gesprekken. In de Herenkamer staat een vaste ovalen tafel, welke plaats biedt aan maximaal 6 personen.

De Herenkamer is ook uitermate geschikt als subruimte, of als tijdelijke kantoorruimte.

Powered by Eemlandhoeve