Organisaties op de Eemlandhoeve

Organisaties op de Eemlandhoeve

Op het erf van de Eemlandhoeve werken we niet alleen maar samen. Daar voor bieden wij ruimte aan organisaties die samen met ons werken aan een betere toekomst. Bekijk hieronder alle organisaties die op de Eemlandhoeve gevestigd zijn.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw organisatie op de Eemlandhoeve te vestigen? Email naar henkhuijgen@eemlandhoeve.nl of bel 033-299 92 00


Huren op de Eemlandhoeve – Eemlandzaal

De te huren ruimte in het Voorhuis is een mooie natuurlijk verlichte ruimte met een panoramablik over de Eemlandse polder. Deze ruimte bevind zich op het voorerf van de Eemlandhoeve op de eerste verdieping. Vanuit de hal die bij de ruimte hoort heeft u uitzicht over de potstal waar in de winter de koeien lopen.

Deze ruimte heeft een oppervlakte van 100 m2 en biedt daarmee ruimte voor 15 à 20 werkplekken of een mooie ruime trainingsruimte.

Lees Meer

Huren op de Eemlandhoeve – Haarse zaal

Deze ruimte bevind zich op het voorerf van de Eemlandhoeve, voor de potstal op de begane grond. De ramen gericht op het westen bieden het uitzicht op de kersenboomgaard. Ook is er een buitendeur waarmee u op een terras uit komt waar u ook heerlijk kunt zitten werken of overleggen.

Deze ruimte heeft een werkbare oppervlakte van 52 m2 en biedt daarmee ruimte voor 7 à 8 werkplekken of een mooie ruime trainingsruimte.

Lees Meer


Pipowagens op maat

Pipowagens op maat

Bij Pipowagens op maat doen ze wat hun naam zegt: Ze bouwen fantastisch mooie houten pipowagens, afgestemd op ieders persoonlijke voorkeuren!

Bezoek hun website wat de mogelijkheden zijn.


Te Velde Coaching

Te Velde Coaching helpt mensen om alles weer een beetje op de rit te krijgen. Hij ondersteund mensen met burn out klachten of helpt bij loopbaanadviezen.

Geïnteresseerd? Bezoek de website!


De groeiman

De Ideealist

De ideealist helpt mensen en organisaties hun ideaal te realiseren. Door ondernemers en zzp’ers te helpen hun verhaal te vinden en vertellen. En door teams te helpen met ontwikkeling, therapie of strategie.

Meer weten?

logo

Welzin ouderenopvang

Welzin bied dagactiviteiten voor zelfstandig wonende ouderen met geheugenstoornissen, licht psychische problemen, somatische problemen of eenzaamheid.

Tel: 06-22 28 28 56
E-mail: eemlandhoeve@welzin.nl


logo barmhart

Barmhart

Barmhart is een collectief van kunstenaars, bestaande uit Bob Venus en Martijn Booisma, die doormiddel van experiences mensen een onvergetelijke, unieke, één op één ervaring geven.

Nieuwsgierig geworden?


Bakkersmaat marketing en reclame

Bakkersmaat helpt de bakkersbranche met het bedenken van campagnes, ontwerpen van posters en het maken van prijskaartjes. Wij geven u eerlijk advies, altijd om uw merk naar een hoger plan te tillen.

Bezoek de website!

Powered by Eemlandhoeve