Organisaties op de Eemlandhoeve

Organisaties op de Eemlandhoeve

Op het erf van de Eemlandhoeve werken we niet alleen maar samen. Daar voor bieden wij ruimte aan organisaties die samen met ons werken aan een betere toekomst. Bekijk hieronder alle organisaties die op de Eemlandhoeve gevestigd zijn.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw organisatie op de Eemlandhoeve te vestigen? Email naar henkhuijgen@eemlandhoeve.nl of bel 033-299 92 00


Huren op de Eemlandhoeve – Eemlandzaal

De te huren ruimte in het Voorhuis is een mooie natuurlijk verlichte ruimte met een panoramablik over de Eemlandse polder. Deze ruimte bevind zich op het voorerf van de Eemlandhoeve op de eerste verdieping. Vanuit de hal die bij de ruimte hoort heeft u uitzicht over de potstal waar in de winter de koeien lopen.

Deze ruimte heeft een oppervlakte van 100 m2 en biedt daarmee ruimte voor 15 à 20 werkplekken of een mooie ruime trainingsruimte.

Lees Meer


Huren op de Eemlandhoeve – Hooibergschuur

Op dit moment is er een mooie ruimte als kantoor of trainingsruimte te huur.  De te huren ruimte in de Hooibergschuur is een mooie natuurlijk verlichte ruimte. Deze ruimte bevindt zich op het achtererf van de Eemlandhoeve op de eerste verdieping. Met een raampartij richting het zuiden biedt het uitzicht op de pipowagens.

Lees Meer


Pipowagens op maat

Pipowagens op maat

Te Velde Coaching

Welzin

logo

de Groeiman

De groeiman

Theaterdominee

Bakkersmaat marketing en reclame

Meneer Venus

Bob venus
Powered by Eemlandhoeve