PEPP-Center op de Eemlandhoeve

Huren op de Eemlandhoeve

Op de Eemlandhoeve zijn diverse ondernemers actief. Zo is ook Sida afgelopen tijd druk geweest met het opzetten en verbouwen van het PEPP Center. Vanaf half juni zullen de deuren geopend worden!

Het PEPP Center

Achter de schermen heeft Sida de afgelopen maanden hard gewerkt aan het PEPP Center. Ondanks de corona crisis of zelfs wel een beetje door de corona crisis heeft ze veel tijd kunnen steken in het verbouwen en mooi maken van het PEPP Center. Dankzij alle hulp is het nu bijna af. We hopen je halverwege juni van harte te verwelkomen!  Natuurlijk met het in acht nemen van de coronamaatregelen.  

Wat heeft het PEPP center te bieden?

PEPP staat voor Personal, Education, Peace en Power. PEPP is een plek waar:

  • Persoonlijke aandacht belangrijk is
  • Je kan ontspannen
  • Je jezelf kan ontwikkelen
  • Je kan genieten
  • Je nieuwe energie kan op doen
  • Je lekker wat kan drinken
  • Je allerlei dingen kan kopen in de ‘gezonde shop’

Wat is er te doen in het PEPP-center?

Er worden verschillende lessen en workshops aangeboden op het gebied van ontspanning, reflectie, natuurlijke levensstijl en ‘no waste’. Boerin Maaike Huijgen zal hierin ook een rol vervullen. Je kan daarnaast lekker ontspannen in de elektrische massage stoel en genieten van een Aroma Touch Behandeling. Ook zullen er deze zomer arrangementen met een overnachting in een Pipowagen te boeken zijn. En dit alles in de prachtige omgeving van de Eemlandhoeve.

Hoe werkt het?

Je kunt je bij PEPP per les opgeven, een strippenkaart kopen of een arrangement boeken. Kom gerust eens binnenwandelen voor meer informatie of om een kijkje te nemen! Je bent van harte welkom.

Meer informatie

De website is nog in de maak, maar volg voor de ontwikkelingen van het PEPP Center ons op facebook en instagram.

 

 

Share this post


Powered by Eemlandhoeve