Tweede bijeenkomst Food-Print Utrecht Region

Tweede bijeenkomst Food-Print Utrecht Region

Op 4 oktober vond de twee bijeenkomst van het netwerk Food-Print Utrecht Region plaats met als thema ‘Korte Voedselketen’.

Voedsel maakt de regio! Utrecht is de regio van Gezond Stedelijk Leven. Voedsel is daar onlosmakelijk mee verbonden. Het netwerk Food-Print Utrecht Region heeft de ambitie om Utrecht de modelregio in de transitie naar een duurzame, gezonde, stedelijke voedselomgeving te laten zijn. Een regio die voor huidige en toekomstige bewoners een aantrekkelijke woonomgeving biedt waarin de gezonde en duurzame keus vanzelfsprekend is.

Elke bijeenkomst kiezen we een onderwerp dat past bij duurzame en gezonde voedselomgeving. Dit keer was het onderwerp “Korte Voedsel Keten”. De regio Utrecht heeft de kennis en het ecosysteem voor Korte Voedselketen. Kunnen we dat uitbreiden met meer bedrijvigheid en initiatieven?

Jan Huijgen, Eemlandhoeve Inspiratiehuys – Burgers en Boeren voor Food gaf de volgende presentatie.

Voor het gehele programma, de andere sprekers en volgende bijeenkomst verwijzen wij naar de website van Foodprint Utrecht.

 

Deel dit bericht


Powered by Snowball